Mitt marathonlopp

Plötsligt stod man där som arrangör för ett marathon.

 

 

107 - Pirate Marathon

Datum: 31 januari 2021
Min tid: 3.38.00
Väder start: Mulet, -7 grader, 2m/s SV
Väder mål: Mulet, -5 grader, 5m/s V

Medalj Medalj Medalj

Målsättning
Springa loppet under fyra timmar och sätta ett nytt årsbästa. (Obs, löparhumor, klart det blir årsbästa när det är första tävlingen för året.)

Pirate Marathon

Åtta vändor bort till Campus

Snabb, platt och enkel rutt. Avfärd mitt i Lambohov sen kryssar man bort till Campus, vänder och tar samma väg tillbaka. Jo, förstås det räcker inte med en gång, 8 vändor måste man göra.

Pirate Marathon

Som arrangör får man starta med ett extra varv på banan

Pirate Marathon

Dagens andra omgång rekryter

Tävlingen
Dagen till ära var det kallt och en hel del snö, de tillresta deltagarna från Skåne trodde att de åkt för långt och hamnat vid nordpolen. Eftersom det var kallt så blev mitt tempo rätt högt till att börja med. Halvvägs började det bli jobbigt, det var som om man hade ett fartyg på släp. Sista milen blev ändå värre, ingen vind i seglen alls. Där gjorde jag inte många knop. Slutdestinationen nåddes efter 3.38.00, skönt! Ännu ett marathon i hamn!

Pirate Marathon

Det är viktigt att få en bra start

Bianca, som fyllde år dagen innan, fick loppet i födelsedagspresent. Jodå, hon fick t.o.m bestämma datumet. Efter en heroisk insats lyckades hon ta sig runt på 6.12.10. Och då hade hon passat på att plocka in alla skyltar också, man tackar!

Pirate Marathon

Marathon är kul

 

 

 

Tillbaka